A la Carte

Ons à la carte menu bestaat uit alle diensten die je in menu 2 kunt vinden en daarnaast nog een aantal aanvullende diensten die heel populair zijn. 

Buiten de menu's om hebben we uiteraard nog veel meer mogelijkheden die heel populair zijn: 

 

 

Analyse en gezond maken assortiment bedrijfsrestaurant

Hebben jullie een bedrijfsrestaurant? Met te veel gehaktballen en te weinig salades? Wij maken eerst een analyse van het assortiment op basis van de normen van het Voedingscentrum voor het gezonde bedrijfsrestaurant. UIteraard houden we hierbij rekening met jullie wensen. Daarna brengen we advies uit en geven tips en ideeën over mogelijke verbeteringen. Tot slot voeren we de verbeteringen samen door en zijn we aanwezig bij de eerste dagen dat we de nieuwe receptuur presenteren in het gezonde vernieuwde bedrijfsrestaurant.

 

Gezonde catering

Nog niet helemaal toe aan een kookworkshop? We bieden ook gezonde catering uit ons kookboek 'Arbeidsvitaminen, lekker & gezond aan het werk'. We bereiden de gerechten voor in onze eigen keuken en rijden naar je toe. We maken de gerechten af in de truck of aan Mama Mascha's mobieltje. 

 

Begeleiding gediplomeerd diëtiste op de werkvloer

Wil je blijvend effect en een langere begeleiding voor je medewerkers? Overleg dan met ons over de mogelijkheden van een gediplomeerd en ervaren diëtiste bij jullie op de werkvloer. Dat kan in individuele- of in groepsvorm. We starten met face tot face contact, maar maken ook gebruik van online modules. Deze aanpak is innovatief en geeft deskundig advies op de werkvloer. De kosten zijn te verdelen naar wens tussen werkgever en werknemer. Bij doorverwijzing van een huisarts is vergoeding vanuit de zorgverzekeraar mogelijk.

 

Training HR en leiding

Heeft jouw organisatie een beeld van de vitaliteit van de medewerkers? Is er een visie en goed plan? Hebben HR en leidinggevenden genoeg kennis om medewerkers te motiveren om vitaler te worden? Wij werken samen met ervaren vitaliteitscoaches en geven graag training aan HR medewerkers en leidinggevenden over het nut en belang van vitaliteitsbeleid. Kijk maar op ons samenwerkingsverband http://www.actiefnetwerknoord.nlDaarbij geven we praktische tools. We helpen ook bij het opzetten van zo'n beleid en kiezen daarbij voor een integrale aanpak via het Huis van Werkvermogen. http://www.huisvanwerkvermogen.nl

 

Leiderschap, persoonlijke effectiviteit en teambuilding

Op zoek naar een leiderschapstraining of persoonlijke effectiviteitstraining voor uw MT of een team in uw bedrijf? Wij werken samen met zeer ervaren coaches en trainers. Een goede module vitaliteit, zowel mentaal als fysiek (bewegen en voeding) is een essentieel onderdeel van goed leiderschap. Mascha Perquin heeft jarenlang zelf leiding gegeven en heeft veel ervaring op dit gebied. Op basis van jouw wensen maken we een maatwerkmodule. We letten hierbij niet alleen op lekker en gezond, maar kunnen ook samenwerking, teambuilding en communicatie elementen in de workshops verwerken. We werken hiervoor samen in http://www.actiefnetwerknoord.nl

 

Fit Festival

Wil je iets aan vitaliteit doen, maar is voeding alleen niet genoeg? Wij werken samen met een aantal collega's op het gebied van bewegen en mentale fitheid. Je kunt bij ons een 'carrousel' boeken van 3 workshops: een gezonde voedingsworkshop, een bewegingsworkshop en een workshop mentale fitheid. Het Fit Festival neemt een dagdeel in beslag. De medewerkers kiezen 2 workshops en we eindigen met lekkere gezonde hapjes. Er kunnen maximaal 50 mensen tegelijk deelnemen. Jullie regelen de deelnemers en wij regelen de rest! (opgeven via website, locatie, logistiek etc.) 

 

Arbeidsvitaminen en cadeaupakketten

Het kookboek 'Arbeidsvitaminen, lekker & gezond aan het werk' zit bomvol met tips en recepten over gezond eten op je werk. Een leuk cadeau voor medewerkers. We maken ook graag een lekker en gezond cadeaupakket of gezond kerstpakket met ingrediënten uit het boek. Het kookboek is te koop voor 17,50 via de webshop van onze uitgever. http://www.nozelheden.nl of via http://www.bol.com

Neem voor grotere aantallen contact op met Mama Mascha voor een maatwerk prijs.

 

 

 

NB: Wij werken graag in het hele land. We rekenen wel reiskosten berekend van 0,50 cent per kilometer (ex BTW).