App

Met onze App Lekker aan het Werk hoef je nooit meer na te denken over wat je vanavond gaat eten en of dat wel gezond en lekker is. Dat is makkelijk!

 

Je kunt de app bestellen door een mail te sturen naar info@lekkeraanhetwerk.nl. De app kost 49,- euro per medewerker per jaar. Dat is 95 cent per week! Ook voor particulieren is de app te bestellen. 

 

Wij hebben heel veel recepten in de app opgenomen en daarnaast een handig weekmenu. Je krijgt per dag suggesties en die kun je ook meteen doorklikken naar een handige boodschappenlijst. 

 

De recepten zijn -zoals je van ons gewend bent- allemaal lekker, makkelijk en gezond. 

Als je ons weekmenu volgt weet je zeker dat je aan het eind van de week genoeg groente en fruit hebt gegeten! Met onze menu's kun je afvallen maar ook gewoon gezonder gaan eten. Dan gaat afvallen meestal vanzelf!

 

Heb je een persoonlijke vraag of wil je een eigen voedingsplan? Neem dan via de app contact op met onze eigen diëtiste. Het eerste half uur is gratis! Zo heb je die 33,- euro snel weer terug verdiend. 

 

De app combineert goed met onze andere activiteiten uit onze menu's: neem contact met ons op voor een jaarplanning met een combinatie van online en offline activiteiten. 

 

Wil je als HR medewerker of leidinggevende de app bekijken? Vraag dan een demo aan via info@lekkeraanhetwerk.nl

 

Bekijk hier wat de app allemaal te bieden heeft: