Driegangenmenu

Het driegangenmenu biedt een mooi basismenu met een goede mix van online en offline communicatie. Natuurlijk kun je dit ook uitbreiden met een activiteit uit menu 2 of 3. 

 

Door deze aanpak ben je verzekerd van een gestructureerde, integrale aanpak voor minimaal een jaar. 

Het bestaat uit de volgende recepten: 

 

1. App Lekker aan het werk

2. Content kalender

3. Gezonde kookworkshop

 

 

1. App Lekker aan het Werk

Met onze App kunnen wij overal en altijd advies en tips geven over gezonde voeding. Volg de unieke weekmenu's en je eet gemiddeld 350 gram groente per dag! Daarnaast bevat de App heel veel recepten ter inspiratie, nieuwtjes en filmpjes. Ook kun je via de App contact opnemen met een diëtiste voor persoonlijk advies. 

 

2. Contentkalender

Als je een abonnement neemt op onze contentkalender verzorgen wij inhoudelijk goede en leuke informatie over gezonde voeding voor je maandelijkse nieuwsbrief aan je medewerkers of voor op intranet. We geven tips over belangrijke thema's zoals gezond ontbijten, lekkere BBQ of over fabels en feiten over voeding. Daarnaast is er iedere maand een lekker seizoensrecept. Door de contentkalender worden medewerkers maandelijks even herinnerd aan het belang van goede voeding en dat geeft ze een duwtje in de goede richting. 

 

3. Gezonde kookworkshop 'Arbeidsvitaminen'

Online hulp via de App en content kalender is natuurlijk heel fijn, maar een face tot face gezonde kookles heeft ook zo z'n voordelen.

Wij geven gezonde kookworkshops met recepten uit ons boek 'Arbeidsvitaminen, lekker & gezond aan het werk'. Kijk voor voorbeelden van recepten op http://www.lekkeraanhetwerk.nl/gezond-eten   

Je kunt kiezen uit een gezonde kookworkshop in de Foodtruck of met Mama Mascha's Mobieltje. Daarnaast is een gezonde kookworkshop in eigen bedrijfsrestaurant of kantine natuurlijk ook mogelijk.

We maken tijdens de kookworkshop samen een lekkere, makkelijke en gezonde maaltijd en eten die daarna natuurlijk meteen op. De workshop duurt ongeveer 2 uur en is te boeken vanaf 10-100 deelnemers.