Lekker en gezond aan het werk

 

Lekker aan het werk wil zo veel mogelijk werkgevers en werknemers enthousiast maken over gezond, eenvoudig en lekker eten. 

 

Een gezonde medewerker is fitter, blijer en productiever. Als je gezond bent heb je een gelukkiger en makkelijker leven. Niet voor niets noemen we onze gezondheid altijd het belangrijkste dat er is! 

 

In het kader van duurzame inzetbaarheid, maar ook bij het terugdringen van ziekteverzuim en het verhogen van de passie en bevlogenheid is een gezonde leefstijl een belangrijk thema op de werkvloer.

 

Wist je dat uit onderzoek blijkt dat 76% van de medewerkers het onderwerp leefstijl en vitaliteit op de werkvloer belangrijk vindt?

 

Wij zijn er om te helpen, zonder moeilijk gedoe. 

Wij geven workshops en trainingen op iedere gewenste locatie en werken met een uitgekiende combinatie van online en offline toepassingen. 

Je kunt zowel theorie- als praktijk workshops boeken en een combinatie van beiden is natuurlijk het allerleukst. 

Met onze gezonde, mobiele kookschool rijden we bijvoorbeeld gewoon naar je toe!

 

Omdat wij niet geloven in een korte termijn aanpak werken we met 'menukaarten'. Klik snel hieronder voor alle mogelijkheden en 'gerechten' van onze kaart! Voor een overzicht van al onze diensten klik je op http://www.lekkeraanhetwerk.nl/onsaanbod

 

Laatste nieuws

Gratis voedingsbegeleiding!
Gratis voedingsbegeleiding!
14-6-2018

Wil jij graag gezonder, lekker en makkelijker leren eten? Dit is je kans! Wij bieden 5 mensen de kans op een geheel gratis traject van 3 maanden! 

Meld je snel aan want vol = vol!

 

Je krijgt van ons 3 maanden persoonlijke begeleiding van onze diëtiste Jenny. Je gaat natuurlijk met onze weekmenu's en app aan de slag. De app krijg je een jaar lang gratis tot je beschikking! 

We leren je wat gezond nu eigenlijk is, wat de verschillen zijn tussen fabels en feiten en gaan lekker praktisch aan de slag. 

Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseert Jenny jouw wensen en doelen. Vervolgens maakt ze een persoonlijk voedingsplan voor jou afgestemd op jouw dagelijkse activiteiten en wensen. Je gaat lekker met de app aan de slag en je houdt contact met Jenny om je te blijven inspireren en begeleiden. 

 

Het enige wat we van je terug vragen is dat we je mogen interviewen en op onze site en Social Media mogen vertellen over jouw wensen en voortgang. 

 

Zo kan jij gratis aan een gezonder en mooier lijf werken en krijgen wij de kans om de wereld te laten zien wat wij kunnen. Wij werken namelijk anders dan de gemiddelde diëtiste. Wij gaan verder en helpen je daadwerkelijk te beslissen wat je nu weer moet eten vanavond. Wij werken met makkelijke en relaxte recepten en leren je genieten van het gezond eten! Het is heus niet moeiljk als je eenmaal weet hoe. 

 

De persoonlijke gesprekken vinden plaats op ons kantoor in Leeuwarden. Dus wel handig als je daar een beetje in de buurt woont. Meld je aan via ons mailadres: info@lekkeraanhetwerk.nl en we nemen snel contact met je op. Vol = vol!