Ardagh Group

 

Klantvraag:

Wij zijn een fabriek waar blik wordt gemaakt. We hebben een bedrijf met onregelmatige ploegendiensten en het medewerkersbestand bestaat vooral uit stoere mannen. We hebben al eens een workshop gegeven over gezonde voeding bij onregelmatige werktijden en zijn op zoek naar verdere verdieping. Kunnen jullie helpen om gezond eten meer over het voetlicht te brengen?

 

Activiteit:

Ardagh en Lekker aan het Werk hebben samen verschillende activiteiten bedacht zoals proeverijen, een maandelijkse nieuwsbrief en het gebruik van onze app. 

 

Lekker aan het Werk organiseert sinds geruime tijd, samen met Ardagh, regelmatig proeverijen met gezonde hapjes, drankjes en tussendoortjes. Zo hebben we verschillende lunchhapjes gepresenteerd en bijvoorbeeld getrakteerd op smoothies en havermoutkoeken. Alle medewerkers hebben de inlogcode van onze App geregen en een flink aantal heeft deze ook in gebruik en maakt regelmatig een recept via de app of de nieuwsbrief. Iedere maand krijgen de medewerkers een nieuwsbrief met tips over gezonde voeding en een aantal recepten. Hierbij wordt steesds doorverwezen naar de app. 

 

Vervolg:

In de nieuwe fase gaan we (kook)workshops gezonde voeding aanbieden en de olievlek verder laten uitbreiden. 

 

Quote van Judith van Velzen, projectmedewerker gezonde leefstijl: “ Door Lekker aan het Werk leren we gemakkelijk en snel gezond eten, zodat we genoeg energie hebben voor de werkdag”.