De gezondheidsmarkt van Elkien

 

Klantvraag Elkien:

Wij willen graag onze medewerkers inspireren tot een gezonde leefstijl en organiseren daartoe een gezondheidsmarkt in ons bedrijfsrestaurant. Kunnen jullie ons daarbij helpen? 

 

Activiteit:

Op de gezondheidsmarkt kwamen meerdere aanbieders bij elkaar om zich te presenteren aan de medewerkers van Elkien. Vanuit Lekker aan het Werk waren we aanwezig met lekkere lunchhapjes en informatie. De opkomst was enorm hoog. De medewerkers konden zich ter plekke inschrijven voor 2 workshops: Koolhydraatbeperkt koken en/of Stress en voeding.

De kookworkshop werd gehouden in de kookstudio van Lekker aan het Werk in Leeuwarden. Daarvoor had een grote groep medewerkers zich ingeschreven. We zijn gestart met informatie over koolhydraatbeperkt eten en daarna zijn we zelf aan de slag gegaan. De kennisworkshop stress en voeding werd na werktijd gegeven in het restaurant van Elkien. Tijdens de workshop serveerden we een stressvrij diner. 

 

Vervolg: 

Met de afdeling HR wordt verder gesproken over nieuwe initiatieven om de gezonde leefstijl te blijven promoten. 

 

Quote Jolanda Hengeveld, HR Adviseur Elkien: “ Naar aanleiding van de gezondheidsmarkt heeft een groep medewerkers de workshops gevolgd die werden aangeboden door Lekker aan het werk. Het was erg leuk om de workshops te volgen met collega’s van verschillende afdelingen. Iedereen was enthousiast en blij met de tips en adviezen!”