Berichten

AVS diëtisten komt met ons samenwonen!
AVS diƫtisten komt met ons samenwonen!
15-7-2019
We hebben een hele goede en leuke samenwerkingspartner gevonden voor ons nieuwe bedrijfspand in Leeuwarden. AVS diëtisten komt met ons samenwonen! Bij AVS diëtisten werken 6 enthousiaste diëtisten met eigen specialismen. Zij werken in Groningen, Friesland en Drenthe. In Leeuwarden hadden zij nog geen locatie en daar gaat vanaf het najaar verandering in komen! AVS diëtisten is er voor iedereen: zowel voor mensen die gezonder willen leven, hun sportprestaties willen verbeteren of vanwege een medische reden een dieet of ander voedingspatroon nodig heeft. AVS begeleidt ook meerdere (top)sporters in de omgeving. Kijk maar eens even op de website:http://avs-dietisten Door deze samenwerking kunnen wij onze klantengroep nog beter bedienen: In de afgelopen periode hebben wij zelf voedingsadvies gegeven met een gediplomeerd diëtiste. Vanaf het najaar hebben wij een heel team van gespecialiseerde diëtisten tot onze beschikking. Dat zal de kwaliteit van begeleiding van individuele- of groepstrajecten nog verder laten toenemen. En voor de cliënten van AVS zijn de kookworkshops in onze kookstudio een mooie aanvulling. Zij kunnen het geleerde meteen bij ons in de praktijk brengen en veel inspiratie krijgen om gezonder en lekkerder te koken. Ook gaan zij hun cliënten extra helpen met onze recepten app. Zo kunnen we samen nog meer mensen begeleiden en helpen naar een gezondere leefstijl! Ons mooie nieuwe bedrijfspand is dus al goed gevuld met een garage voor de truck, kookstudio, diëtetiek praktijk en een vergaderruimte. Maar we hebben nog 2 mooie (directie)kamers beschikbaar. Wil jij ook een kamer bij ons huren en past jouw bedrijf een beetje bij onze activiteiten? Neem contact met ons op!
Gratis voedingsbegeleiding!
Gratis voedingsbegeleiding!
14-6-2018
Wil jij graag gezonder, lekker en makkelijker leren eten? Dit is je kans! Wij bieden 5 mensen de kans op een geheel gratis traject van 3 maanden! Meld je snel aan want vol = vol! Je krijgt van ons 3 maanden persoonlijke begeleiding van onze diëtiste Jenny. Jegaat natuurlijk met onze weekmenu's en app aan de slag. De app krijg je een jaar lang gratis tot je beschikking! We leren je wat gezond nu eigenlijk is, wat de verschillen zijn tussen fabels en feiten en gaan lekker praktisch aan de slag. Tijdens een persoonlijk gesprek inventariseert Jenny jouw wensenen doelen. Vervolgens maakt ze een persoonlijk voedingsplan voor jou afgestemd op jouw dagelijkse activiteiten en wensen. Je gaat lekker met de app aan de slag en je houdt contact met Jenny om je te blijven inspireren en begeleiden. Het enige wat we van je terug vragen is dat we je mogen interviewen en op onze site en Social Media mogen vertellen over jouw wensen en voortgang. Zo kan jij gratis aan een gezonder en mooier lijf werken en krijgen wij de kans om de wereld te laten zien wat wij kunnen. Wij werken namelijk anders dan de gemiddelde diëtiste. Wij gaan verder en helpen je daadwerkelijk te beslissen wat je nu weer moet eten vanavond. Wij werken met makkelijke en relaxte recepten en leren je genieten van het gezond eten! Het is heus niet moeiljk als je eenmaal weet hoe. De persoonlijke gesprekken vinden plaats op ons kantoor in Leeuwarden. Dus wel handig als je daar een beetje in de buurt woont. Meld je aan via ons mailadres: info@lekkeraanhetwerk.nl en we nemen snel contact met je op. Vol = vol!
Afslanken zonder dieet? Dat doe je zo!
Afslanken zonder dieet? Dat doe je zo!
12-4-2018
De zomer is in zicht. Als je voor de zomer nog een aantal kilo’s kwijt wilt raken, is dit het moment om te starten. Met wat kleine aanpassingen in je voedings- en leefstijl patroon, ben je straks helemaal klaar voor de zomer! Om overbodige kilo’s kwijt te raken, kan je het beste je leefstijl veranderen. Met een goed gewicht zit je lekkerder in je vel. Je voelt je fitter. Je kunt gemakkelijker bewegen, raakt minder snel buiten adem en je hebt minder kans om ziek te worden. Er bestaan veel verschillende manieren om snel wat kilo’s kwijt te raken. Wat is nu de beste manier? En wat kan je beter niet doen als je af wilt vallen? 1. Minder eten en meer bewegen, dat is het belangrijkste. In totaal moet je meer calorieën verbranden dan dat je binnenkrijgt. Klinkt simpel, maar zo is het wel. 2. Eet! Immers, door niets of te weinig te eten word je wel slanker maar niet gezonder. Als je te weinig eet, krijg je te weinig voedingsstoffen binnen en dat is slecht voor je gezondheid. Bovendien gaat je lichaam gewoon in de spaarstand (zó slim) en zodra je weer begint te eten kom je dan ook weer te veel aan. 3. Eet goed. Het maakt voor je gezondheid natuurlijk wel uit welke calorieën je neemt. Eet dus meer groente en eet in het algemeen gezonder. Dikke kans dat als je dat goed volhoudt, je eigenlijk nooit meer hoeft te lijnen. Daarom hebben wij alvast een app gemaakt met geweldige weekmenu's en recepten. Zo helpen we je zonder moeilijk gedoe. 4. Val niet te snel af, maar doe dit langzaam. Gebruik ons weekmenu van gemiddeld 1750 calorieën als basis. Dan val je waarschijnlijk al wat af. Wil je wat sneller, dan kan dat, maar ga niet lager dan zo’n 1500 calorieën per dag voor een vrouw en 2000 calorieën voor een man. Dus geen crash-dieet! Echt waar geloof me, het lijkt aantrekkelijk, maar het werkt niet! 5. Drink water in plaats van suikerhoudende frisdranken. 6. Eet met aandacht. Met kleinere happen en door goed te kauwen krijgen je hersenen meer smaakprikkels te verwerken en krijg je eerder een vol gevoel. 7. Beweeg meer. Om af te vallen wordt geadviseerd ten minste 60 minuten per dag actief bezig zijn, het liefst alle dagen van de week. Driemaal per dag 20 minuten bewegen kan ook. Wees een opportunistische beweger. Dan kost het geen extra tijd en geld om naar de sportschool te gaan. Ga op je fiets naar je werk, maak een extra lunchwandeling in een pittig tempo, neem vooral de trap in plaats van de lift en plaats je auto op de verste parkeerplek in plaats van op de dichtstbijzijnde. 8. Doe het samen. Spreek met je collega's of gezinsleden af om elkaar te blijven motiveren. Volg samen onze weekmenu's. Zo heb je altijd inspiratie bij de hand en kun je met elkaar tips uitwisselen. Heb je een aandoening, ziekte, allergie of speciale wensen neem dan contact op met onze diëtiste voor een individueel maatwerkplan.
1 2 3 4 5 6 7 >