Berichten

GRATIS Inspiratiesessie Gezonde Voeding

GRATIS Inspiratiesessie Gezonde Voeding

19-12-2018

Kunnen de medewerkers in jouw bedrijf/organisatie wel wat tips gebruiken op het gebied van voeding? Willen ze in 2019 écht gezonder gaan eten en afslanken? Tip ze dan om zich op te geven voor de gratis inspiratiesessie van ons zusterbedrijf Mama Mascha. Ze gaan dan zelf aan de slag om hun voedingspatroon naar een hoger level te tillen.

Wij helpen graag tijdens deze avond en vertellen wat voor type eter iemand is en hoe je daar mee om kunt gaan. En natuurlijk serveren we een gezonde, lekkere maaltijd! 

 

Meld je nu aan door te mailen naar info@lekkeraanhetwerk.nl

Datum: 16 januari 2019

Tijdstip: van 17:00 uur tot 19:30 uur

Locatie: Simon Vestdijkwei 8A, Leeuwarden 

Meer nieuws

AVS diëtisten komt met ons samenwonen!
AVS diëtisten komt met ons samenwonen!
15-7-2019
We hebben een hele goede en leuke samenwerkingspartner gevonden voor ons nieuwe bedrijfspand in Leeuwarden. AVS diëtisten komt met ons samenwonen! Bij AVS diëtisten werken 6 enthousiaste diëtisten met eigen specialismen. Zij werken in Groningen, Friesland en Drenthe. In Leeuwarden hadden zij nog geen locatie en daar gaat vanaf het najaar verandering in komen! AVS diëtisten is er voor iedereen: zowel voor mensen die gezonder willen leven, hun sportprestaties willen verbeteren of vanwege een medische reden een dieet of ander voedingspatroon nodig heeft. AVS begeleidt ook meerdere (top)sporters in de omgeving. Kijk maar eens even op de website:http://avs-dietisten Door deze samenwerking kunnen wij onze klantengroep nog beter bedienen: In de afgelopen periode hebben wij zelf voedingsadvies gegeven met een gediplomeerd diëtiste. Vanaf het najaar hebben wij een heel team van gespecialiseerde diëtisten tot onze beschikking. Dat zal de kwaliteit van begeleiding van individuele- of groepstrajecten nog verder laten toenemen. En voor de cliënten van AVS zijn de kookworkshops in onze kookstudio een mooie aanvulling. Zij kunnen het geleerde meteen bij ons in de praktijk brengen en veel inspiratie krijgen om gezonder en lekkerder te koken. Ook gaan zij hun cliënten extra helpen met onze recepten app. Zo kunnen we samen nog meer mensen begeleiden en helpen naar een gezondere leefstijl! Ons mooie nieuwe bedrijfspand is dus al goed gevuld met een garage voor de truck, kookstudio, diëtetiek praktijk en een vergaderruimte. Maar we hebben nog 2 mooie (directie)kamers beschikbaar. Wil jij ook een kamer bij ons huren en past jouw bedrijf een beetje bij onze activiteiten? Neem contact met ons op!