Berichten

Opening kookstudio!

Opening kookstudio!

23-9-2019

Na hard werken en lang wachten gaat op 18 oktober onze nieuwe kookstudio open! We hebben de opening speciaal gepland tijdens de World Food Week. We starten op 18 oktober om 17:30 uur met een gratis kookworkshop over koken met groente. Zie de website http://worldfoodweek.nl

 

Je kunt je inschrijven door een mail te sturen naar via info@foodtruckmamamascha.nl 

 

Wat kun je in de kookstudio verwachten?

De studio is geschikt voor groepen van 10-40 personen. Je kunt met ons boeken als teamuitje of bedrijfsuitje. Wij combineren het nuttige met het aangename! Wij geven gezellige en leerzame workshops volgens onze beproefde methode: Lekker, gezond en niet te moeilijk. 

Zo maken wij duurzame inzetbaarheid en vitaliteit op de werkvloer praktisch en leuk! 

 

Een dinerworkshop kost 49,- euro p.p. en daarvoor krijg je een heerlijk driegangenmenu met drankjes en koffie. 

Natuurlijk hebben we ook leuke lunch, ontbijt of hapjes workshops. Als het maar lekker, makkelijk en gezond is!

Klik hier voor meer info over de kookstudio: http://lekkeraanhetwerk.nl/onsaanbod-overzicht/kookstudio

 

Meer nieuws

AVS diëtisten komt met ons samenwonen!
AVS diëtisten komt met ons samenwonen!
15-7-2019
We hebben een hele goede en leuke samenwerkingspartner gevonden voor ons nieuwe bedrijfspand in Leeuwarden. AVS diëtisten komt met ons samenwonen! Bij AVS diëtisten werken 6 enthousiaste diëtisten met eigen specialismen. Zij werken in Groningen, Friesland en Drenthe. In Leeuwarden hadden zij nog geen locatie en daar gaat vanaf het najaar verandering in komen! AVS diëtisten is er voor iedereen: zowel voor mensen die gezonder willen leven, hun sportprestaties willen verbeteren of vanwege een medische reden een dieet of ander voedingspatroon nodig heeft. AVS begeleidt ook meerdere (top)sporters in de omgeving. Kijk maar eens even op de website:http://avs-dietisten Door deze samenwerking kunnen wij onze klantengroep nog beter bedienen: In de afgelopen periode hebben wij zelf voedingsadvies gegeven met een gediplomeerd diëtiste. Vanaf het najaar hebben wij een heel team van gespecialiseerde diëtisten tot onze beschikking. Dat zal de kwaliteit van begeleiding van individuele- of groepstrajecten nog verder laten toenemen. En voor de cliënten van AVS zijn de kookworkshops in onze kookstudio een mooie aanvulling. Zij kunnen het geleerde meteen bij ons in de praktijk brengen en veel inspiratie krijgen om gezonder en lekkerder te koken. Ook gaan zij hun cliënten extra helpen met onze recepten app. Zo kunnen we samen nog meer mensen begeleiden en helpen naar een gezondere leefstijl! Ons mooie nieuwe bedrijfspand is dus al goed gevuld met een garage voor de truck, kookstudio, diëtetiek praktijk en een vergaderruimte. Maar we hebben nog 2 mooie (directie)kamers beschikbaar. Wil jij ook een kamer bij ons huren en past jouw bedrijf een beetje bij onze activiteiten? Neem contact met ons op!