Berichten

Stagiaire gezocht!

Stagiaire gezocht!

27-12-2018

Wij zoeken een leuke stagiaire voor de periode van 1 februari tot 15 juli 2019. Normaal gesproken werken wij met stagiaires van de Opleiding Voeding & Diëtetiek, maar die hebben komend half jaar weinig beschikbare studenten.

Ben jij vrolijk, hardwerkend, een foodie en kan je tegen horeca werk? Dan maakt jouw studierichting ons niet zo heel veel uit. Wij passen ons aan, aan de wensen van jouw studie. Dus, wil je een verkoop-,communicatie- of marketing opdracht of juist horeca ervaring opdoen? Wij denken met je mee! Komend jaar gaan we ons bedrijf verhuizen, dus ook daar ligt uitdaging genoeg. In ruil daarvoor help je ons door mee te gaan naar evenementen en met onze foodtruck op stap te gaan. Je werkt voor ons beider bedrijven: Lekker aan het Werk en Foodtruck Mama Mascha.

Je krijgt uiteraard ook een (bescheiden) stage vergoeding. 

We hebben voorkeur voor 3e of 4e jaars MBO of HBO studenten. 

Reageer snel door een mail met CV te sturen aan mascha@lekkeraanhetwerk.nl

Check eerst onze websites voor meer info over ons. 

#stage #foodie #lekkeraanhetwerk #mamamascha

Meer nieuws

AVS diëtisten komt met ons samenwonen!
AVS diëtisten komt met ons samenwonen!
15-7-2019
We hebben een hele goede en leuke samenwerkingspartner gevonden voor ons nieuwe bedrijfspand in Leeuwarden. AVS diëtisten komt met ons samenwonen! Bij AVS diëtisten werken 6 enthousiaste diëtisten met eigen specialismen. Zij werken in Groningen, Friesland en Drenthe. In Leeuwarden hadden zij nog geen locatie en daar gaat vanaf het najaar verandering in komen! AVS diëtisten is er voor iedereen: zowel voor mensen die gezonder willen leven, hun sportprestaties willen verbeteren of vanwege een medische reden een dieet of ander voedingspatroon nodig heeft. AVS begeleidt ook meerdere (top)sporters in de omgeving. Kijk maar eens even op de website:http://avs-dietisten Door deze samenwerking kunnen wij onze klantengroep nog beter bedienen: In de afgelopen periode hebben wij zelf voedingsadvies gegeven met een gediplomeerd diëtiste. Vanaf het najaar hebben wij een heel team van gespecialiseerde diëtisten tot onze beschikking. Dat zal de kwaliteit van begeleiding van individuele- of groepstrajecten nog verder laten toenemen. En voor de cliënten van AVS zijn de kookworkshops in onze kookstudio een mooie aanvulling. Zij kunnen het geleerde meteen bij ons in de praktijk brengen en veel inspiratie krijgen om gezonder en lekkerder te koken. Ook gaan zij hun cliënten extra helpen met onze recepten app. Zo kunnen we samen nog meer mensen begeleiden en helpen naar een gezondere leefstijl! Ons mooie nieuwe bedrijfspand is dus al goed gevuld met een garage voor de truck, kookstudio, diëtetiek praktijk en een vergaderruimte. Maar we hebben nog 2 mooie (directie)kamers beschikbaar. Wil jij ook een kamer bij ons huren en past jouw bedrijf een beetje bij onze activiteiten? Neem contact met ons op!