Berichten

Start met nieuwsbrief

Start met nieuwsbrief

5-1-2020

Mijn eigen goede voornemen voor 2020? 

Veel HR managers en leidinggevenden zijn geabonneerd op onze nieuwsbrief van Mama Mascha. Daar delen we iedere maand tips, blogs en gezonde recepten. Die nieuwsbrief is vooral gericht op medewerkers en particulieren.

 

We starten nu met een nieuwsbrief gericht op Lekker aan het Werk. Speciaal voor HR managers, vitaliteitsmanagers, leidinggevenden en andere geïnteresseerden. In deze nieuwsbrief zullen we ons richten op nieuwtjes, trends, wetenschappelijk onderzoek onderzoek en meningen op het gebied van vitaliteitsbeleid. Naturlijk delen we ook de evenementen die gepland zijn. 

 

De nieuwsbrief van Lekker aan het Werk zal 4 x per jaar uitkomen. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar info@lekkeraanhetwerk.nl

De eerste komt op woensdag 8 januari uit. 

Meer nieuws

AVS diëtisten komt met ons samenwonen!
AVS diëtisten komt met ons samenwonen!
15-7-2019
We hebben een hele goede en leuke samenwerkingspartner gevonden voor ons nieuwe bedrijfspand in Leeuwarden. AVS diëtisten komt met ons samenwonen! Bij AVS diëtisten werken 6 enthousiaste diëtisten met eigen specialismen. Zij werken in Groningen, Friesland en Drenthe. In Leeuwarden hadden zij nog geen locatie en daar gaat vanaf het najaar verandering in komen! AVS diëtisten is er voor iedereen: zowel voor mensen die gezonder willen leven, hun sportprestaties willen verbeteren of vanwege een medische reden een dieet of ander voedingspatroon nodig heeft. AVS begeleidt ook meerdere (top)sporters in de omgeving. Kijk maar eens even op de website:http://avs-dietisten Door deze samenwerking kunnen wij onze klantengroep nog beter bedienen: In de afgelopen periode hebben wij zelf voedingsadvies gegeven met een gediplomeerd diëtiste. Vanaf het najaar hebben wij een heel team van gespecialiseerde diëtisten tot onze beschikking. Dat zal de kwaliteit van begeleiding van individuele- of groepstrajecten nog verder laten toenemen. En voor de cliënten van AVS zijn de kookworkshops in onze kookstudio een mooie aanvulling. Zij kunnen het geleerde meteen bij ons in de praktijk brengen en veel inspiratie krijgen om gezonder en lekkerder te koken. Ook gaan zij hun cliënten extra helpen met onze recepten app. Zo kunnen we samen nog meer mensen begeleiden en helpen naar een gezondere leefstijl! Ons mooie nieuwe bedrijfspand is dus al goed gevuld met een garage voor de truck, kookstudio, diëtetiek praktijk en een vergaderruimte. Maar we hebben nog 2 mooie (directie)kamers beschikbaar. Wil jij ook een kamer bij ons huren en past jouw bedrijf een beetje bij onze activiteiten? Neem contact met ons op!