Berichten

Foodtruck Mama Mascha

Vacature diëtiste

22-3-2019

Wij zoeken met spoed een extra diëtiste in verband met mooie nieuwe opdrachten! Onze vaste diëtiste Jenny gaat minder werken omdat zij nog een full time studie heeft opgepakt. 

 

Wat zoeken wij:

- Een leuke, vlotte, sociale dame/heer

- Afgestudeerd in de richting Voeding & Diëtetiek

- Met ideeën/meningen over voeding & diëtetiek die passend zijn bij ons bedrijf. 

-Gebrek aan ervaring is geen bezwaar. Het is vooral belangrijk dat je snel leert. 

-Je kunt ook commercieel denken en hebt geen bezwaar tegen onregelmatige werktijden

 

Wij bieden:

-Een baan als diëtiste voor 16-24 uur in de week

-Standplaats Leeuwarden 

-Een super gezellige, leerzame en ondernemende omgeving

 

Tot je taken behoort: 

-Het adviseren van (de medewerkers van onze zakelijk) klanten: houden van een intake, maken van een persoonlijk voedingsplan, vervolggesprekken voeren etc.

-Daarnaast het ontwikkelen van weekmenu's en het schrijven van blogs voor onze app en social media.

-Het ontwikkelen en geven van kennis- en kookworkshops voor onze klanten.

 

Stuur je brief met CV en foto via mail naar mascha@foodtruckmamamascha.nl 

We nemen snel contact met je op! 

Meer nieuws

AVS diëtisten komt met ons samenwonen!
AVS diëtisten komt met ons samenwonen!
15-7-2019
We hebben een hele goede en leuke samenwerkingspartner gevonden voor ons nieuwe bedrijfspand in Leeuwarden. AVS diëtisten komt met ons samenwonen! Bij AVS diëtisten werken 6 enthousiaste diëtisten met eigen specialismen. Zij werken in Groningen, Friesland en Drenthe. In Leeuwarden hadden zij nog geen locatie en daar gaat vanaf het najaar verandering in komen! AVS diëtisten is er voor iedereen: zowel voor mensen die gezonder willen leven, hun sportprestaties willen verbeteren of vanwege een medische reden een dieet of ander voedingspatroon nodig heeft. AVS begeleidt ook meerdere (top)sporters in de omgeving. Kijk maar eens even op de website:http://avs-dietisten Door deze samenwerking kunnen wij onze klantengroep nog beter bedienen: In de afgelopen periode hebben wij zelf voedingsadvies gegeven met een gediplomeerd diëtiste. Vanaf het najaar hebben wij een heel team van gespecialiseerde diëtisten tot onze beschikking. Dat zal de kwaliteit van begeleiding van individuele- of groepstrajecten nog verder laten toenemen. En voor de cliënten van AVS zijn de kookworkshops in onze kookstudio een mooie aanvulling. Zij kunnen het geleerde meteen bij ons in de praktijk brengen en veel inspiratie krijgen om gezonder en lekkerder te koken. Ook gaan zij hun cliënten extra helpen met onze recepten app. Zo kunnen we samen nog meer mensen begeleiden en helpen naar een gezondere leefstijl! Ons mooie nieuwe bedrijfspand is dus al goed gevuld met een garage voor de truck, kookstudio, diëtetiek praktijk en een vergaderruimte. Maar we hebben nog 2 mooie (directie)kamers beschikbaar. Wil jij ook een kamer bij ons huren en past jouw bedrijf een beetje bij onze activiteiten? Neem contact met ons op!