Berichten

We bouwen een nieuwe kookstudio!

We bouwen een nieuwe kookstudio!

13-2-2019

GOED nieuws: Hier teken ik het koopcontract voor onze nieuwe kookstudio! We gaan in het najaar verhuizen naar een mooie hoekunit op industrieterrein West in Leeuwarden. Daar maken we een echt gezellig, healthy clubhuis van. De foodtruck krijgt er natuurlijk een plekje maar we bouwen ook een compleet nieuwe kookstudio en hebben straks een mooie bovenverdieping voor kantoor en kennisworkshops. Nu rijden wij altijd naar de klanten toe (en dat blijven we ook gewoon doen hoor!), maar straks kunnen klanten ook naar ons komen. Heerlijk om straks alles bij elkaar te hebben en weer nieuwe kansen te creëren met een kookstudio. Ben er echt zo blij mee! 
Het vastgoedproject is ontwikkeld door de Enthousiaste Bouwers (die naam alleen al!), de broers van Lieshout. Té leuk toch? Voor de plannen kun je kijken op https://www.fundainbusiness.nl/bedrijfshal/leeuwarden/object-40989171-freark-damwei/
Uiteraard gaan we van het gas af en k

Meer nieuws

AVS diëtisten komt met ons samenwonen!
AVS diëtisten komt met ons samenwonen!
15-7-2019
We hebben een hele goede en leuke samenwerkingspartner gevonden voor ons nieuwe bedrijfspand in Leeuwarden. AVS diëtisten komt met ons samenwonen! Bij AVS diëtisten werken 6 enthousiaste diëtisten met eigen specialismen. Zij werken in Groningen, Friesland en Drenthe. In Leeuwarden hadden zij nog geen locatie en daar gaat vanaf het najaar verandering in komen! AVS diëtisten is er voor iedereen: zowel voor mensen die gezonder willen leven, hun sportprestaties willen verbeteren of vanwege een medische reden een dieet of ander voedingspatroon nodig heeft. AVS begeleidt ook meerdere (top)sporters in de omgeving. Kijk maar eens even op de website:http://avs-dietisten Door deze samenwerking kunnen wij onze klantengroep nog beter bedienen: In de afgelopen periode hebben wij zelf voedingsadvies gegeven met een gediplomeerd diëtiste. Vanaf het najaar hebben wij een heel team van gespecialiseerde diëtisten tot onze beschikking. Dat zal de kwaliteit van begeleiding van individuele- of groepstrajecten nog verder laten toenemen. En voor de cliënten van AVS zijn de kookworkshops in onze kookstudio een mooie aanvulling. Zij kunnen het geleerde meteen bij ons in de praktijk brengen en veel inspiratie krijgen om gezonder en lekkerder te koken. Ook gaan zij hun cliënten extra helpen met onze recepten app. Zo kunnen we samen nog meer mensen begeleiden en helpen naar een gezondere leefstijl! Ons mooie nieuwe bedrijfspand is dus al goed gevuld met een garage voor de truck, kookstudio, diëtetiek praktijk en een vergaderruimte. Maar we hebben nog 2 mooie (directie)kamers beschikbaar. Wil jij ook een kamer bij ons huren en past jouw bedrijf een beetje bij onze activiteiten? Neem contact met ons op!