Berichten

Wil jij met ons samenwonen?

Wil jij met ons samenwonen?

4-5-2019

Onlangs is de bouw van ons nieuwe bedrijfspand begonnen. Op 1 oktober wordt het opgeleverd en gaan we verhuizen!
Er komt niet alleen een garage voor de truck en een mooie kookstudio, maar er is ook een verdieping waar we een kantoor, spreekkamers en vergaderruimte krijgen. Omdat de bovenverdieping een beetje te groot is voor ons (170m2) ben ik op zoek naar een leuke diëtiste, voedingsconsulent of voedingscoach die met ons wil samenwonen. Wat is er nou mooier dan samen het voedingsadvies en gezond koken te combineren? Uiteraard mag je gebruik maken van de kookstudio en de vergaderruimtes en kunnen we onze samenwerking smal of ruim maken. 
Het betreft de hoekunit op de tekening en staat aan de Freark Damwei 4 in Leeuwarden. 
Kom jij bij ons of ken je iemand die dat zou willen? Laat het ons weten. En ik stel het op prijs als je dit bericht zou willen delen. Thanx!

Meer nieuws

AVS diëtisten komt met ons samenwonen!
AVS diëtisten komt met ons samenwonen!
15-7-2019
We hebben een hele goede en leuke samenwerkingspartner gevonden voor ons nieuwe bedrijfspand in Leeuwarden. AVS diëtisten komt met ons samenwonen! Bij AVS diëtisten werken 6 enthousiaste diëtisten met eigen specialismen. Zij werken in Groningen, Friesland en Drenthe. In Leeuwarden hadden zij nog geen locatie en daar gaat vanaf het najaar verandering in komen! AVS diëtisten is er voor iedereen: zowel voor mensen die gezonder willen leven, hun sportprestaties willen verbeteren of vanwege een medische reden een dieet of ander voedingspatroon nodig heeft. AVS begeleidt ook meerdere (top)sporters in de omgeving. Kijk maar eens even op de website:http://avs-dietisten Door deze samenwerking kunnen wij onze klantengroep nog beter bedienen: In de afgelopen periode hebben wij zelf voedingsadvies gegeven met een gediplomeerd diëtiste. Vanaf het najaar hebben wij een heel team van gespecialiseerde diëtisten tot onze beschikking. Dat zal de kwaliteit van begeleiding van individuele- of groepstrajecten nog verder laten toenemen. En voor de cliënten van AVS zijn de kookworkshops in onze kookstudio een mooie aanvulling. Zij kunnen het geleerde meteen bij ons in de praktijk brengen en veel inspiratie krijgen om gezonder en lekkerder te koken. Ook gaan zij hun cliënten extra helpen met onze recepten app. Zo kunnen we samen nog meer mensen begeleiden en helpen naar een gezondere leefstijl! Ons mooie nieuwe bedrijfspand is dus al goed gevuld met een garage voor de truck, kookstudio, diëtetiek praktijk en een vergaderruimte. Maar we hebben nog 2 mooie (directie)kamers beschikbaar. Wil jij ook een kamer bij ons huren en past jouw bedrijf een beetje bij onze activiteiten? Neem contact met ons op!