Bedrijfsrestaurant

 

Heeft jullie bedrijf of organisatie een eigen kantine of bedrijfsrestaurant?

Dan is dat een perfecte mogelijkheid om snel gezondheidswinst te boeken bij medewerkers!

Wij maken nulmetingen, geven advies en helpen ook bij het implementeren van het plan van aanpak. 

Vele organisaties gingen jullie al voor. Kijk hier voor wat voorbeelden: https://www.lekkeraanhetwerk.nl/klanten

 

Samen stellen we een doel en gewenst niveau vast: een bronzen, zilveren of gouden kantine.

We starten meestal met het aanbieden van alternatieven en gaan in eerste instantie niet van alles verwijderen, om onrust te voorkomen. We maken een plan van aanpak en nemen de tijd zodat medewerkers kunnen wennen en ook hun mening kwijt kunnen. 

 

Met een gezondere kantine help je medewerkers om makkelijker gezonde keuzes te maken De omzet van een dergelijke kantine neemt eigenlijk nooit af, maar meestal zo'n 10% toe. Meer variatie leidt namelijk tot meer omzet!