Kennisworkshops

 

Wij geven kennisworkshops aan medewerkers. Je kunt kiezen uit in-company cursussen maar ook je medewerkers laten meedoen aan een open inschrijving workshop. Kijk voor ons actuele aanbod open inschrijving workshops op https://www.lekkeraanhetwerk.nl/onsaanbod-overzicht/open-inschrijving

 

We hebben verschillende thema's en verschillende niveaus van diepgang. 

 

Denk bijvoorbeeld aan een basispresentatie, een interactieve quiz, een workshop over hormoonbalans, orthomoleculair eten of feiten en fabels. Ook onze kennisworkshop over stress en voeding is erg populair. In deze workshop gaan we in op de wisselwerking die stress en voeding op elkaar hebben. Dit geeft veel inzichten en eye openers voor deelnemers.

De in-company training vindt plaats op een door jullie uitgezochte locatie. 

 

Een combinatie van een kennisworkshop en een gezonde kookworkshop is natuurlijk het allerleukst! 

 

Prijzen variëren per workshop. Maar om een richtlijn te geven: een basisworkshop gezonde voeding van 2 uur kost 40,- euro p.p. (excl. BTW) met een minimum van 640,- euro. 

 

Neem hier contact op voor een offerte: 

https://www.foodtruckmamamascha.nl/contact

 

Naast workshops voor medewerkers geven wij ook workshops aan HR medewerkers en leidinggevenden over het permanent op de (menu)kaart zetten van gezonde voeding en leefstijl.

Veel HR managers hebben al van alles geprobeerd. Wij zijn al 7 jaar actief op dit gebied en delen in een dag graag al onze ervaringen, adviezen en tips. De HR medewerker maakt tijdens deze dag een goed en gedegen actieplan. Deze workshops zijn op open inschrijving. Kijk hier voor ons actuele aanbod: https://www.lekkeraanhetwerk.nl/onsaanbod-overzicht/open-inschrijving

of check ons op Springest, de opleidingssite van Nederland: https://www.springest.nl/lekker-aan-het-werk