Leefstijladvies

 

 

Voor werknemers die op zoek zijn naar een leefstijl- en voedingscoach hebben wij de perfecte aanpak.

Wij werken met goede en moderne leefstijlcoaches en diëtistes, die werken op basis van de laatste wetenschapelijke inzichten en streven naar blijvend resultaat.  Zij begeleiden medewerkers die willen afvallen, meer bewegen en beter ontspannen. Een dieet werkt niet; een leefstijlwijziging wel. We maken kleine, maar blijvende stapjes richting verandering. Daarnaast bieden we digitale ondersteuning in de vorm van onze eigen app met voedings weekschema's.

 

Maak nu een afspraak of neem contact met ons op: https://www.lekkeraanhetwerk.nl/contact

Bekijk ook de website van de diëtistes die voor ons werken: http://avs-dietisten.nl

 

De leefstijlcoach maakt een persoonlijk advies op basis van een adviesgesprek. Wij brengen in kaart hoe men op dit moment beweegt, eet en ontspant en wat de grootste wensen zijn. Dat gesprek kan bij ons op kantoor, maar eventueel ook via Skype.

 

Ons leefstijladvies is geschikt voor iedereen. Voor medewerkers die willen afvallen, diabetes hebben of gewoon gezonder willen gaan leven. Voor iedereen maken wij een maatwerk plan. 

 

Dieetadvies is opgenomen in het basispakket van de zorgverzekeraars. Maar alleen nadat het eigen risico al gebruikt is krijgt men een vergoeding. De meeste zorgverzekeraars vergoeden pas als er een doorverwijzing van een huisarts is gegeven. 

 

Maak nu een afspraak of neem contact met ons op: https://www.lekkeraanhetwerk.nl/contact