Voedingsadvies

 

 

Voor werknemers die op zoek zijn naar een voedingscoach hebben wij de perfecte aanpak.

Wij werken met goede en moderne diëtistes, die het echt anders aanpakken. Zij begeleiden medewerkers die willen afvallen, minder medicijnen willen slikken of gewoon meer groente willen eten. Bij ons ben je aan het goede adres.

 

Maak nu een afspraak of neem contact met ons op: https://www.lekkeraanhetwerk.nl/contact

Bekijk ook de website van de diëtistes die voor ons werken: http://avs-dietisten.nl

 

De diëtiste maakt een persoonlijk voedingsadvies op basis van een adviesgesprek. Wij brengen in kaart hoe men op dit moment eet, wat men lekker vindt en wat de grootste wensen zijn. Dat gesprek kan bij ons op kantoor, maar eventueel ook via Skype.

 

We begeleiden met zorg en geven onze eigen app mee. In die app vind men meteen tientallen recepten en weekmenu's met bijhorende boodschappenlijsten. Zo is de inspiratie altijd bij de hand. Lijnen werkt niet, alleen het definitief veranderen van leefstijl helpt. En soms zijn een paar kleine veranderingen al genoeg. 

 

Ons voedingsadvies is gebaseerd op meerdere peilers:

1. Op basis van actuele wetenschappelijke adviezen.

2. Gezond eten moet allereerst lekker zijn.

3. Vers en gezond koken is niet ingewikkelder of tijdrovender dan koken uit pakjes en zakjes.

 

Ons voedingsadvies is geschikt voor iedereen. Voor medewerkers die willen afvallen, diabetes hebben of gewoon gezonder willen gaan eten. Voor iedereen maken wij een maatwerk plan. 

 

 

Dieetadvies is opgenomen in het basispakket van de zorgverzekeraars. Maar alleen nadat het eigen risico al gebruikt is krijgt men een vergoeding. De meeste zorgverzekeraars vergoeden pas als er een doorverwijzing van een huisarts is gegeven. 

 

Maak nu een afspraak of neem contact met ons op: https://www.lekkeraanhetwerk.nl/contact

 

Bekijk hier wat je in de app zoal kunt vinden: