Voor teams

 

1. KOOKWORKSHOPS 

 

Lekker aan het Werk geeft gezonde kookworkshops afgestemd op de doelgroep en jullie wensen. Naast gezonde kookworkshops geven we ook 'theorie' workshops over gezonde voeding. Een combinatie van een theorie- en een gezonde kookworkshop is natuurlijk het allerleukst.

 

Boek bijvoorbeeld één van de volgende workshops

-Workshop smoothies maken 

-Workshop pimp je wrap of boterham 

-Workshop maak je eigen lunch met soep, hartige taart en salades

-Workshop maak je eigen avondeten met 250 gram groente

 

 

Je kunt een workshop boeken met een groep collega's voor een gezonde lunch of diner. Je kunt de foodtruck ook inhuren voor een evenement waar je gezonde voeding op de kaart wil zetten. 

Neem hier contact op:https://www.lekkeraanhetwerk.nl/contact

De workshops worden gegeven op een door jullie uitgezochte locatie, naar wens met de foodtruck of onze indoor mobiele keuken. 

 

 

2. KENNISWORKSHOPS

 

Wij geven kennisworkshops over gezonde leefstijl aan medewerkers.

 

We hebben verschillende thema's over voeding, beweging en ontspanning en verschillende niveaus van diepgang. 

 

Denk bijvoorbeeld aan een basispresentatie leefstijl, een interactieve quiz, een workshop over hormoonbalans. Ook onze kennisworkshop over stress, voeding en slaap is erg populair. In deze workshop gaan we in op de wisselwerking die stress en voeding op elkaar hebben. Dit geeft veel inzichten en eye openers voor deelnemers.

De in-company training vindt plaats op een door jullie uitgezochte locatie. 

 

Een combinatie van een kennisworkshop en een gezonde kookworkshop is natuurlijk het allerleukst! 

 

Prijzen variëren per workshop. Maar om een richtlijn te geven: een basisworkshop gezonde voeding van 2 uur kost 40,- euro p.p. (excl. BTW) met een minimum van 640,- euro. 

 

Neem hier contact op voor een offerte: 

http://lekkeraanhetwerk.nl/contact

 

 

3. TEAMBUILDING IN DE KOOKSTUDIO

 

Op 18 oktober is onze gloednieuwe kookstudio geopend!

 

Dus voor een gezellig bedrijfsuitje of teamuitje kan je voortaan naar ons toe komen!

De recepten zijn natuurlijk van Mama Mascha volgens haar beproefde concept: lekker, gezond en niet te moeilijk! We koken zoveel mogelijk met biologische- en streekproducten.

Je kunt de kookstudio boeken met groepen van 10-30 personen. We zijn alle dagen open. We geven zowel ontbijt-, lunch-, tussendoortjes- en dinerworkshops. Als het maar lekker, gezond en makkelijk is! 

 

De gezonde kookworkshops worden gegeven door een kok en een voedingsdeskundige/diëtiste. Zo kun jij al je vragen aan ons kwijt en sla je 2 vliegen in één klap: meer kennis over eten en kooktechnieken! 

We koken op prachtige BOSCH inductieplaten; dat is het koken van de toekomst! Kan je meteen even uitproberen of je inductie ook wat voor thuis vindt. 

 

De kookstudio is prachtig en heel gezellig ingericht met een mix van industrieel en antiek. Lekker hoog en ruim. Parkeren kan ruimschoots voor de deur. De kookstudio bevindt zich aan de Freark Damwei 4 in Leeuwarden. 

 

Voor een driegangendinerworkshop rekenen wij 49,- euro p.p. inclusief drankjes, koffie en thee. 

De meeste workshops duren 2,5 - 3 uur inclusief eten. Heb je zelf plannen of een budget? vraag gerust een maatwerkofferte aan via http://lekkeraanhetwerk.nl/contact 

 

De kookstudio is ook heel geschikt om even rustig met je team te vergaderen of voor een creatieve sessie. Wij passen het eten er graag op aan! 

 

 

4. CATERING

 

Op het werk een gezonde en lekkere lunch laten cateren? Wij hebben een prachtige foodtruck waarmee we naar jullie toe komen. We verzorgen heerlijke soepen, hartige taartjes, salades en sandwiches. Mag ook zonder foodtruck hoor. 

Ook voor een gezond diner of andere cateringactiviteiten ben je bij ons aan het goede adres.

Leuk voor een speciale themaweek of in het kader van duurzame inzetbaarheid en vitaliteit. 

 

Prijzen zijn afhankelijk van aantallen en afstanden.

Vraag nu een offerte aan via https://www.lekkeraanhetwerk.nl/contact