Over ons

 

Missie

De missie van Lekker aan het werk is om organisaties vitaler en productiever te maken. Dat doen wij door zo veel mogelijk werkgevers en werknemers enthousiast te maken over gezond, eenvoudig en lekker eten.

 

Visie

Het bereiken van deze missie gaat het beste als we 'verleiden' in plaats van 'opleiden'. We werken dus op basis van interactie en altijd met behulp van onze smaakpapillen en vrolijkheid. 

We wijzen niet met het vingertje, vermoeien niet met allerlei ingewikkelde voedingskennis, maar willen vooral graag verantwoord genieten. Op deze manier verspreiden wij ons positieve virus en proberen we zoveel mogelijk mensen enthousiast te krijgen.

We geloven niet in een korte termijn aanpak en werken daarom met een gestructureerde aanpak van minstens een jaar. 

 

Slogan

Lekker genieten van gezond eten!

 

Geschiedenis

In 2011 is Mascha Perquin gestart met http://www.foodtruckmamamascha.nl Foodtruck Mama Mascha is het 'zusterbedrijf' van Lekker aan het werk en werkt voor de zorg, het onderwijs en particulieren. Door de grote vraag naar trainingen en workshops in het bedrijfsleven is Lekker aan het Werk in 2017 gestart. De aanpak van beide merken is hetzelfde: met vrolijkheid zo veel mogelijk mensen enthousiasmeren om gezond, lekker en eenvoudig te eten. 

 

Over de medewerkers

Mascha Perquin-Sarneel is geboren in 1971 en getogen in Zevenhuizen (Zuid-Holland). Na haar rechtenstudie in Leiden is ze gaan werken bij ABN AMRO en later bij Deutsche Bank. Daar heeft zij verschillende leidinggevende functies gehad. 

In 2011 heeft zij haar functie als Regiodirecteur Friesland van Deutsche Bank opgezegd en is voor zichzelf begonnen.

"ik adviseerde regelmatig klanten uit het Midden- en Kleinbedrijf en dat inspireerde mij ook om voor mezelf te beginnen. Nu kan ik mijn hobby en werk combineren. Ik geniet hier enorm van".

Mascha is inmiddels gediplomeerd voedingsdeskundige en heeft meerdere bestuursfuncties naast haar werk o.a. voor VNO NCW Friesland, Ondernemersprijs De Het en dorpsbelang Hilaard. Tevens is zij commissaris van Doefonds Fryslân.

 

Naast oprichter Mascha zijn Emma Vroegopen Jenny de Jong werkzaam als diëtistes. Zij helpen en begeleiden bij de workshops en geven uitstekend voedings- en dieetadvies. Zij zijn enthousiast sporter en hobbykok en zorgen ervoor dat al ons voedingsadvies is gestoeld op de laatste wetenschappelijk inzichten. Emma en Jenny hebben een gedegen HBO opleiding genoten en worden jaarlijks bijgeschoold. Zij zijn lid lid van de Nederlandse Vereniging van diëtisten en staan ingeschreven in het paramedisch register.

 

Horeca Freelancer Sanne Jager completeert ons team. Zij is al jaren onze vaste steun en toeverlaat.