Zesgangenmenu

Het zesgangenmenu biedt het neusje van de zalm van ons aanbod: een handig abonnement met een uitgekiende en effectieve mix van online en offline activiteiten.

 

Door deze aanpak ben je ben je verzekerd van een gestructureerde, integrale aanpak voor minimaal een jaar. 

Het bestaat uit de volgende recepten: 

 

1. App Lekker aan het werk

2. Content kalender

3. Gezonde kookworkshop

4. Kennisworkshop gezonde voeding

5. Kookboek Arbeidsvitaminen

6. Nulmeting en evaluatie

 

 

1. App Lekker aan het Werk

Met onze App kunnen wij overal en altijd advies en tips geven over gezonde voeding. Volg de unieke weekmenu's en je eet gemiddeld 350 gram groente per dag! Daarnaast bevat de App heel veel recepten ter inspiratie, nieuwtjes en filmpjes. Ook kun je via de App contact opnemen met een diëtiste voor persoonlijk advies. 

 

2. Contentkalender

Als je een abonnement neemt op onze contentkalender verzorgen wij inhoudelijk goede en leuke informatie over gezonde voeding voor je maandelijkse nieuwsbrief aan je medewerkers of voor op intranet. We geven tips over belangrijke thema's zoals gezond ontbijten, lekkere BBQ of over fabels en feiten over voeding. Daarnaast is er iedere maand een lekker seizoensrecept. Door de contentkalender worden medewerkers maandelijks even herinnerd aan het belang van goede voeding en dat geeft ze een duwtje in de goede richting. 

 

3. Gezonde kookworkshop 'Arbeidsvitaminen'

Online hulp via de App en content kalender is natuurlijk heel fijn, maar een face tot face gezonde kookles heeft ook zo z'n voordelen.

Wij geven gezonde kookworkshops met recepten uit ons boek 'Arbeidsvitaminen, lekker & gezond aan het werk'. Kijk voor voorbeelden van recepten op http://gezond-eten

Je kunt kiezen uit een gezonde kookworkshop in de Foodtruck of met Mama Mascha's Mobieltje. Daarnaast is een gezonde kookworkshop in eigen bedrijfsrestaurant of kantine natuurlijk ook mogelijk.

We maken tijdens de kookworkshop samen een lekkere, makkelijke en gezonde maaltijd en eten die daarna natuurlijk meteen op. De workshop duurt ongeveer 2 uur en is te boeken vanaf 10-100 deelnemers. 

 

4. Workshop 'Kennis van gezonde voeding'

De workshop 'Kennis van gezonde voeding' is een mooie aanvulling op de gezonde kookworkshop. We gaan hierbij in op de belangrijkste fabels en feiten over gezonde voeding en geven tips over gezond eten op je werk. Samen met jou bepalen we de vorm waarin we de workshop gieten. Dat kan in de vorm van een interactieve presentatie, een luchtige quiz of een zelfscan. Bij de zelfscan gaan we wat dieper in op de individuele drijfveren en belemmeringen bij het veranderen van gedrag. 

De workshop duurt ongeveer 60 minuten.

 

5. Kookboek Arbeidsvitaminen

Het kookboek 'Arbeidsvitaminen, lekker & gezond aan het werk' zit bomvol met tips en recepten over gezond eten op je werk. Een leuk cadeau voor medewerkers. Het kookboek is te koop voor 17,50 via de webshop van onze uitgever. http://www.nozelheden.nl of via http://www.bol.com

Neem voor grotere aantallen rechtsreeks contact met ons op voor een maatwerk prijs.

 

6. Nulmeting en evaluatie

Om het succes van onze activiteiten meetbaar te maken  kunnen we aan het begin van het jaar en aan het eind van het jaar een enquête onder de medewerkers houden.